Beoordelingen van Cafetaria Kerklaan Groningen

Recente recensies van Cafetaria Kerklaan Groningen

5 sterren na 17 reviews

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en ontzettend klantvriendelijk. Ook worden we erg blij van het toenemende assortiment aan vega snacks! De vega frikandel is echt een aanrader.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar precies op de afgesproken tijd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat is altijd prima en de service allervriendelijkst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goeie snackbar; vriendelijke mensen, goed bereide snacks en bovendien in deze Corona crisis, een perfecte website waar je van tevoren je bestelling kunt plaatsen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele aardige mensen met goede producten. Vooral de eierbal was erg lekker. De Vlaamse friet blijft wel mijn favoriet. De stoofvlees vond ik helaas net iets te zout, wel was de portiegrootte erg goed. Ik kijk uit naar de volgende bestelling.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke patat

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Cafetaria is ouderwets goed lekkere pindasaus ook, niet onbelangrijk 😋 De bediening is erg vroendelijk en vlot

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel erg lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service en erg vriendelijke eigenaren!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat, precies goed gefrituurd. Super vriendelijke mensen. Top adresje!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste eibal van stad!!! Super lekker en veilig bestelling op te halen .Top

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Cafetaria Kerklaan heeft een prima en veilige afhaalservice tijdens de corona-crisis. Wij hadden kroketten, friet en een broodje hamburger besteld. Het eten was lekker en goed.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat: prima Kroketten: verrassend lekker Kassouflee: lekker Eierbal: ok

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en altijd goed. Zeer vriendelijk stel wat het cafetaria runt. Voor het eerst de vegetarische frikandel geprobeerd. Kan zeker ook de andere vegetarische snacks aanraden.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn heel erg blij met cafetaria kerklaan. Aardige en klantvriendelijke eigenaars, de zaak is netjes, en de lekkerste patat en eierbal van de stad.