Beoordelingen van Cafetaria Kerklaan Groningen

Recente recensies van Cafetaria Kerklaan Groningen

5 sterren na 46 reviews

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Lekker eten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prettige cafetaria.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Constante kwaliteit, heerlijk! Vriendelijke en snelle bediening. Erg prettig om via de website een bestelling te kunnen plaatsen

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaalt top

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar. Smaakte goed. Ruimte portie. Helaas wel heel veel kleine verkruimelde stukjes friet.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie, vriendelijke en snelle service. Altijd heerlijk eten!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede cafetaria, ik om er al jaren. En superhandig dat je nu online je bestelling kunt plaatsen en je een afhaaltijd meekrijgt. Ik kwam aan en kon direct mijn bestelling meenemen. Helemaal top.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Tevreden over de kwaliteit van het eten. Merkte bijna niet dat ik een vegetarische frikandel at. De hoeveelheid patat was uitstekend en kreeg het bijna niet op. Nog steeds mijn favoriete cafetaria.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel fijn weer.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Raspatat slecht gebakken veel te vet Vlammetjes veel te vet Gewone patat en de mini loempia's waren wel goed.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De leukste cafetaria met ook nog lekkerste patat van Groningen Groningen! Dikke 10

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en heerlijk

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed. Aardige mensen, goed eten

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima patatjes en netjes op tijd klaar.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is weer top zoals altijd! Bovendien een zeer ruime keuze en goed betaalbaar. Ook hebben de mensen van cafetaria Kerklaan uitstekend ingesprongen op de huidige (corona)tijd. Gemakkelijk bestellen, tijdslot aangeven en ophalen. Super!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste eierballen in Groningen! Hele vriendelijke mensen en gebruiksvriendelijke website. Zeer aan te raden!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere frietjes, snelle vriendelijke service. Mijn nieuwe favoriete cafetaria in de buurt.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was al lang klant, maarhad nog nooit naar deze website gekeken. Ik vond de site uitermate volledig, efficiënt en gebruikersvriendelijk. Ik had alleen even moeite om te zien hoe ik met MasterCard kon betalen en heb toen maar iDeal gekozen. De producten waren zoals gebruikelijk naar wens.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch snel en makkelijk online bestellen. Geweldig vriendelijk service en het eten is heerlijk.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De kipsaté was weer heerlijk zoals ik gewend ben

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker en prettige ontvangst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit! Veel uit eigen keuken. Aardige mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en ontzettend klantvriendelijk. Ook worden we erg blij van het toenemende assortiment aan vega snacks! De vega frikandel is echt een aanrader.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar precies op de afgesproken tijd.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat is altijd prima en de service allervriendelijkst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goeie snackbar; vriendelijke mensen, goed bereide snacks en bovendien in deze Corona crisis, een perfecte website waar je van tevoren je bestelling kunt plaatsen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele aardige mensen met goede producten. Vooral de eierbal was erg lekker. De Vlaamse friet blijft wel mijn favoriet. De stoofvlees vond ik helaas net iets te zout, wel was de portiegrootte erg goed. Ik kijk uit naar de volgende bestelling.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke patat

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Cafetaria is ouderwets goed lekkere pindasaus ook, niet onbelangrijk 😋 De bediening is erg vroendelijk en vlot

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel erg lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service en erg vriendelijke eigenaren!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat, precies goed gefrituurd. Super vriendelijke mensen. Top adresje!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste eibal van stad!!! Super lekker en veilig bestelling op te halen .Top

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Cafetaria Kerklaan heeft een prima en veilige afhaalservice tijdens de corona-crisis. Wij hadden kroketten, friet en een broodje hamburger besteld. Het eten was lekker en goed.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat: prima Kroketten: verrassend lekker Kassouflee: lekker Eierbal: ok

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en altijd goed. Zeer vriendelijk stel wat het cafetaria runt. Voor het eerst de vegetarische frikandel geprobeerd. Kan zeker ook de andere vegetarische snacks aanraden.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn heel erg blij met cafetaria kerklaan. Aardige en klantvriendelijke eigenaars, de zaak is netjes, en de lekkerste patat en eierbal van de stad.